İnşaattan düşerek can verdiler!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hidroelektrik santrali (HES) inşaatında çalışan 2 işçi, aynı gün aynı yerden düşerek öldü.  Edinilen bilgiye göre, Musçalı köyü Yeşilırmak üzerinde bir şirket tarafından yaptırılan HES inşaatında çalışan Eyüp Tutluca (46) bara

İnşaattan düşerek can verdiler!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hidroelektrik santrali (HES) inşaatında çalışan 2 işçi, aynı gün aynı yerden düşerek öldü.

 

Edinilen bilgiye göre, Musçalı köyü Yeşilırmak üzerinde bir şirket tarafından yaptırılan HES inşaatında çalışan Eyüp Tutluca (46) baraj kapaklarında kalıp çalışması yaptığı sırada yaklaşık 7 metreden düştü.

 

Ağır yaralanan Dutluca, hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi. Olaydan bir süre sonra işçilerden Nurettin Gözüsarı (53), Tutluca'nın düştüğü yere bakmak için kazanın meydana geldiği yere gitti. Aynı yerde dengesini kaybederek düşen Gözüsarı, olay yerinde öldü.

 

Yetkililer, Tutluca ve Gözüsarı'nın cesetlerinin otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiğini bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel