İnanır'ın kasketleri Ordu'dan

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde terzi, 85 yaşındaki Rıza Boru, Kadir İnanır'ın bir çok filmde kullandığı kasketleri kendisinin diktiğini belirterek, "Artık kasket takan da, bu mesleği öğrenen de yok. O nedenle mesleği bırakmayı düşünüyordum. Birçok filmde benim

İnanır'ın kasketleri Ordu'dan

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde terzi, 85 yaşındaki Rıza Boru, Kadir İnanır'ın bir çok filmde kullandığı kasketleri kendisinin diktiğini belirterek, "Artık kasket takan da, bu mesleği öğrenen de yok. O nedenle mesleği bırakmayı düşünüyordum. Birçok filmde benim diktiğim kasketleri takan hemşehrim ve dostum Kadir İnanır beni arayarak, 100 kasket siparişi verdi" dedi.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde terzi, 4 çocuk babası Rıza Boru, son 28 yılında sadece kasket yaptığını söyledi. Eskiden kasket takmanın moda olduğunu ve insanların bunu severek taktığını belirten Rıza Boru, "Hazır konfeksiyonlar bizim işlerimizi de etkiledi. Artık eskisi gibi kasket takan yok. Bu meslekte çırak da yetişmiyor" diye konuştu. 

Terziliğe 10 yaşında çırak olarak başladığını söyleyen Rıza Boru, kasketin tanesi 20-25 TL arasında dikip sattığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Eskisi gibi iş olmayınca işi bırakma kararı aldım. Artık terzilik de yapmayacağım, kasket de dikmeyeceğim. Hemşehrim olan ve sevdiğim dostum Kadir İnanır bunu duyunca beni aradı. 100 adet kasket siparişi verdi. Kendisinin bir çok filmde kullandığı şapka veya kasketi ben dikmiştim. Şimdi de sipariş ettiği kasketleri en kısa zamanda yapıp kendisine teslim edeceğim." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler