"İllaki ölümlu kaza mı olması gerekir?"

Trabzon'un Yıldızlı Mevkisi'nde vatandaşlar isyan etti.Bölgede bulunan TOKİ İlköğretim Okulu'nun üç tarafından da trafik akmasına rağmen yolda kaldırım, ışık ve üst geçit bulunmaması okulda okuyan öğrenciler için büyük tehlike oluşturduğu belirtildi.Bölge

"İllaki ölümlu kaza mı olması gerekir?"

Trabzon'un Yıldızlı Mevkisi'nde vatandaşlar isyan etti.

Bölgede bulunan TOKİ İlköğretim Okulu'nun üç tarafından da trafik akmasına rağmen yolda kaldırım, ışık ve üst geçit bulunmaması okulda okuyan öğrenciler için büyük tehlike oluşturduğu belirtildi.

Bölgedeki vatandaşlar "Çocuklarımız hergün ölümle burun buruna. Küçük çocuklar her an tehlikeyle karşı karşıya. Burada önlem alınması için illaki ölümlü kaza mı olması bekleniyor. Yetkililer acilen buradaki soruna el atmalı " diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

yildizli-toki-okul.jpg

Öte yandan konuyla ilgili vatandaşların Bimer'e de başvuru yaptığı öğrenilirken yetkililerin hala bu sorunla ilgilenmedikleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler