İlknur Hanım İstanbul'da açıldı

BAĞDAT CADDESİNDE TRABZONLU İLKNUR HANIM LEZZETİ…Trabzonlu hanımların marifetleri her zaman ülke gündeminde olumlu takdirler almışlardır. İşte o başarılı hanımlardan biri de Trabzonlu Aydın ailesin den Trabzon Lisesi emekli öğretmenlerinden Ahmet Aydın’ın

İlknur Hanım İstanbul'da açıldı

BAĞDAT CADDESİNDE TRABZONLU İLKNUR HANIM LEZZETİ…

Trabzonlu hanımların marifetleri her zaman ülke gündeminde olumlu takdirler almışlardır. İşte o başarılı hanımlardan biri de Trabzonlu Aydın ailesin den Trabzon Lisesi emekli öğretmenlerinden Ahmet Aydın’ın eşi Murat Ve Ceyhun Aydın’ın da anneleri olan İlknur Hanım Laz Böreği,Su Böreği , zeytinyağlı yaprak sarma, muhlama, Ev baklavası,Trabzon Burması gibi leziz ürünler önce İstanbul Ataşehir de sonra da yoğun ilgi ve istek üzerine 2. Şubesini Göztepe’de Tütüncü Mehmet efendi caddesin de açtı.

Geçen günlerde açılan İlknur hanım lezzet zincirinde yeni bir halkayı da açtılar. Açılışını Trabzonlular dernek başkanı ve eski Galatasaray yöneticisi Ergun Gürsoy’un yaptığı açılışta Trabzon’un İstanbul da ki renkli simalarıyla damak zevkini sevenlerin katıldığı açılışta İlknur hanımın yaptığı ürünler açılışa katılanlar tarafından büyük beğeni aldı. İstanbul eski emniyet müdürü, yurt partisi genel başkanı Sadettin Tantan’da konuklar arasındaydı.

Açılışta gördüğü yoğun ilgi hakkında İlknur hanım” özellikle tüm ürünlerimizin tamamen Trabzon’dan gelen malzemelerden yapıyorum. Meşhur tereyağımız Akçaabat’tan unumuz, peynirimiz ve tüm malzemelerimizin Trabzon’dan gelmesi elbette lezzetin en önemli unsuru.1. şubemizden sonra bizlere İstanbul’un her yerinden büyük ilgi gördük. Başta eşim ve çocuklarım en büyük yardımcım olarak Trabzonlu hanımları da temsil ettiğime inanıyorum. Ürünlerime gelen takdirleri tüm Trabzonlu hanımlar adına alıyorum. Amacım Trabzon kadının mutfaktaki tatlarını tüm İstanbul da ki müşterilerimize sunmak. Bunun için ekibimizle başarılı oluyoruz. Elbette ki mutfakta Trabzonlu İlknur Hanım olarak müşterilerimi müşteri değil evimizde ki misafir görerek o lezzetleri hazırlayıp sunuyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel