İlkhaber geri döndü

Trabzon’da yayınlanan Karadenizin Sesi Gazetesi, isim değişikliğine giderek İLKHABER adını aldı.İlk olarak 24 Temmuz 2006’da gazeteci Salih Camoğlu tarafından İTrabzon'da lkhaber adıyla yayın hayatına başlayan ve daha sonra işadamı Nuretten Aydın’ın satın

İlkhaber geri döndü

Trabzon’da yayınlanan Karadenizin Sesi Gazetesi, isim değişikliğine giderek İLKHABER adını aldı.

İlk olarak 24 Temmuz 2006’da gazeteci Salih Camoğlu tarafından İTrabzon'da lkhaber adıyla yayın hayatına başlayan ve daha sonra işadamı Nuretten Aydın’ın satın aldığı gazete yayın hayatına isim değişikliği yaparak Karadenizinsesi gazetesi olarak devam etmişti.

Dün itibariyle İLKHABER logosuyla yeniden yayınlanmaya başlayan gazetenin yeni ismi, okurlarından da büyük ilgi gördü.

15 Mayıs 2014’te gazeteyi satılan alan Trabzonspor Medicalpark Basketbol Kulübü eski 2. Başkanı işadamı Gökhan Saral, Genel Yayın Yönetmenliği için Habertürk Antalya Temsilcisi Tekin Atay ile anlaşmış ve gazetede değişim süreci başlamıştı.

Gazete öncelikle modern bir çalışma ortamına kavuşturulmuş ve mizanpajı değiştirilmişti. İsim değişikliği ile birlikte markalaşma yolundaki en önemli eşik de atlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel