İlk kez basın karşısına çıktı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, 7 Haziran öncesi görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmuştu.  Çakır seçim çalışmaları yaptı daha sonra listeye giremedi.  Seçim çalışmaları sırasında Çakır, “Çıktığı

İlk kez basın karşısına çıktı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, 7 Haziran öncesi görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmuştu. 
 
Çakır seçim çalışmaları yaptı daha sonra listeye giremedi.  Seçim çalışmaları sırasında Çakır, “Çıktığım kapıdan bir daha girmem” diyerek aday gösterilmediği takdirde görevine geri dönmeyeceğini söylemişti. Fakat Çakır bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu ile seçim sonrası ilk kez basın mensuplarının karşısına çıktı. Görevine geri dönen Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile yan yana oturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler