ilk kez Avni Aker'de maç izlediler

Trabzon’un Of ilçesinde Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler ismini duydukları Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ilk kez maç izlemenin mutluluğunu yaşadılar.Mesleki Eğitim Okulu’nu ziyareti esnasında öğrencilerin maça gi

ilk kez Avni Aker'de maç izlediler

Trabzon’un Of ilçesinde Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler ismini duydukları Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ilk kez maç izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Mesleki Eğitim Okulu’nu ziyareti esnasında öğrencilerin maça gitme isteğine kayıtsız kalmayan Of Kaymakamı Eren Arslan, öğrencileri velileriyle birlikte Trabzonspor-Bursaspor maçına götürdü. Öğrencilere Trabzonspor lisanslı ürünlerinden kaşkol ile bere hediye eden Kaymakam Arslan “Ziyaretim esnasında hiç maça gitme fırsatı bulamadığını söyleyen çocuklarımız olmuştu. Bizlerde onların bu isteğini yerine getirmek için arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdik.Güzel bir gün geçirmelerine vesile olmuşsak ne mutlu bizlere.İnşallah bu yavrularımız dört yıl sonra bu okuldan mezun olduklarında bu günü tatlı bir anı olarak hatırlayacaklardır” dedi.

Maç sonrası öğrenciler stat dışında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Of Belediye Başkanı Murat Saral ile birlikte sohbet ederek fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel