İlk inceleme Alacahan'a

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Alacahan'ı yakından takip ederek incelemelerde bulundu.Bu yılın ilk incelemesini tarihi Alacan'a yapan Vali Kızılcık, inşaatı gezip çalışanlara moral verirken çalışmaların bir an

İlk inceleme Alacahan'a

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Alacahan'ı yakından takip ederek incelemelerde bulundu.
Bu yılın ilk incelemesini tarihi Alacan'a yapan Vali Kızılcık, inşaatı gezip çalışanlara moral verirken çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi.
Yaklaşık bir saat süren incelemede binanın her bölümündeki çalışmaları tek tek gezerek inceleyen Vali Kızılcık, eksik gördüğü işler konusunda ilgilileri uyardı. İnceleme esnasında işkadınlarının görüşlerini de alan Kızılcık, "Sizler dünyayı gezen iş kadınlarısınız. Üstelik bu mahallede doğup büyüdünüz. Sizin bu konudaki görüşleriniz bizim için değerlidir. Bu binanın değerlendirilmesi, kullanılması konusunda önerilerinizi bekliyoruz" dedi.

HALKLA KUCAKLAŞTI
İncelemelerin ardından Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Vali Kızılcık, esnafa yeni yılda bol kazançlar dilerken köşe başında limon satan yaşlı bir vatandaşın limonlarının tamamını satın alması dikkat çekti.
Daha sonra Kunduracılar Caddesi üzerinden Atatürk Alanına kadar yürüyen Vali Kızılcık, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Dükkanlara ve mağazalara girerek esnafa hal hatır soran Kızılcık onlarla sohbet edip çay içti. Halkla kucaklaşan Vali Kızılcık, "Yeni yılın ilk günlerinde halkın arasına girerek özellikle esnaflarımızla birlikte olmak istedik. Onlar bizler için çok önemlidir. Küçük ölçekli tüm işletmelerimiz, esnaflarımız, yanlarında istihdam ettikleri azımsanmayacak ölçüdeki işçilerle istihdama önemli katkılar sağlamaktadırlar. İşlerinin başında, ekmeğinin derdinde olan tüm esnaf kardeşlerime yeni yılda bol kazançlar, sağlık ve mutlu yıllar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel