İl Jandarma Alay Komutanı ameliyat oldu

 Vali Kızılcık, Ameliyat Olan Albay Aras’a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu               Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş  ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçiren İl Jandarma Alay Komutanı Alb

İl Jandarma Alay Komutanı ameliyat oldu

 

Vali Kızılcık, Ameliyat Olan Albay Aras’a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu
               
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş  ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçiren İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
               
Hastaneye gelişinde Başhekim Dr. İsmail Ulusal tarafından karşılanan Vali Kızılcık, Aras’ın odasına giderek hastane başhekimi Dr. Ulusal’dan ameliyatla ilgili bilgi alırken, Aras’a geçmiş olsun dileklerini ileterek onunla bir süre sohbet etti.
               
Gerek İl Jandarma komutanının ve gerekse İl Emniyet Müdürünün yakın çalışma arkadaşları olduklarını belirten Vali Kızılcık, “Öncelikle değerli çalışma arkadaşımız komutanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.  Değerli komutanımız bir rahatsızlığından başarılı bir operasyon geçirdi. En kısa zamanda iyileşerek görevinin başına dönecektir” dedi.
               
Ziyareti nedeniyle Vali Kızılcık’a teşekkür eden İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras ise, “Önceki gün bir rahatsızlığımdan dolayı bir operasyon geçirdim. Çok şükür şimdi iyiyim. Sayın Valimin buraya kadar gelmesi beni çok mutlu etti. Ayrıca buradan başta başhekimimiz olmaz üzere beni ameliyat eden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ramazan Çiçek’e doktorlarımıza ve hastane çalışanlarına yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
                

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler