İl Genel Meclisinde Mart toplantısı

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Mart ayı toplantıları başladı.Meclis Başkanı Revi, Al Rubeaan Grubu’na otel yapılmak üzere Yalıncak’da İl Özel İdaresi’nce tahsis edilen arsa ihalesi ile ilgili olarak yaptığı konuşmada “Trabzon için elimizin altın ataşı koyuy

İl Genel Meclisinde Mart toplantısı

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Mart ayı toplantıları başladı.

Meclis Başkanı Revi, Al Rubeaan Grubu’na otel yapılmak üzere Yalıncak’da İl Özel İdaresi’nce tahsis edilen arsa ihalesi ile ilgili olarak yaptığı konuşmada “Trabzon için elimizin altın ataşı koyuyoruz. Birçok kuruma kişiye yer arsa ve bina tahsisi yaptık. Bunları kamuoyu biliyor. Şehrin her türlü menfaatleri için taşın altına elin konulması her halde bu olsa gerek. İl Genel Meclisi olarak Trabzon’a bir tuğla getirene duvara bir taş koyana bir istihdam kapısı açına bizim yapacağımız tek şey olabilir. Kırmızı halı sermek. O nedenle biz sermayenin yerlisi yada yabancısı diye bir ayırım gözetmiyoruz. Otel yapımı ile ilgili ihale komisyonunun kararı onanmak üzere İl Genel Meclisi’ne gönderilmiştir. Meclisimiz de süreci kendi yasal sorumlulukları ve yetkisini kullanarak tamamlayacaktır. Kuşkusuz bu tür yatırımlarda Trabzon kamuoyunun sesini çıkarması, düşüncelerini paylaşması çekinceleri hakkında önerilerde bulunması, en doğal hakkıdır. Ama bilinmelidir ki, çok konuşarak değil çok çalışarak Trabzon’un kabuğunu kırar, ayaklarındaki prangaları sökeriz” dedi.

Revi, özellikle kırsal alanda çevre duyarlılığı konusunda İl Özel İdaresi’nin iştirakleri arasında yer alan TRABRİKAB’la verimli bir iş birliği içerisinde olduklarını belirterek “Trabzon’da 460 köyümüzde çöp toplamaktayız. Bu eylemi gerçekleştirmek için 2 bin 181 adet çöp konteyneri satın aldık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel