İl Genel Meclis Başkanı belli oldu

Meclis salonunda yapılan toplantıda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Revi, 48 meclis üyesinin 44'ünün oyuyla yeniden başkanlığa seçildi. 4 oy ise geçersiz çıktı.  İl encümen üyeliklerine Arzu Yalçınalp, Refik Yıldız, Kenan Haçkalı, Selahattin Ge

İl Genel Meclis Başkanı belli oldu

Meclis salonunda yapılan toplantıda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Revi, 48 meclis üyesinin 44'ünün oyuyla yeniden başkanlığa seçildi. 4 oy ise geçersiz çıktı.

 

İl encümen üyeliklerine Arzu Yalçınalp, Refik Yıldız, Kenan Haçkalı, Selahattin Genç ve Yılmaz Yavuz'un seçildiği toplantıda, başkanvekillerine ise Salih Yavuz ile Yüksel Coşkun getirildi.

 

Yeniden meclis başkanlığına seçilen Haydar Revi, İl Genel Meclisinin Trabzon'un motor gücü olduğunu, lokomotif görevini yapmaya devam edeceğini belirterek, ''İl Genel Meclisi olarak kimseye, hiçbir kuruma, yatırıma ve ilerlemeye köstek değil desteğiz. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımız da aynı düşüncededir'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler