İki yıldır yanlızca tek kelime bekliyor

Rize'de 2 yıldır dört çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan genç kadın, kocasının yeniden sağlığına kavuşacağı umudu ile yaşıyor. Rize’de yaşanan dramda dört çocuk babası Asım Furtuna (40) iki yıl önce yüksek tansiyon rahatsızlığı sonucu evinden ambul

İki yıldır yanlızca tek kelime bekliyor

Rize'de 2 yıldır dört çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan genç kadın, kocasının yeniden sağlığına kavuşacağı umudu ile yaşıyor. 

Rize’de yaşanan dramda dört çocuk babası Asım Furtuna (40) iki yıl önce yüksek tansiyon rahatsızlığı sonucu evinden ambulansla Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi yapıldığı sırada şuuru yerinde olan Furtuna bir gün sonra tamamen hareket kabiliyetini kaybetti. Felç geçirdiği açıklanan Furtuna Rize’de iki ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. Furtuna 2 yıldır evinde tek bir kelime etmeden, en ufak bir hareket etmeden hayata tutunuyor. Furtuna sadece kaşları ile eşinin sözlerine tepki verebiliyor.

İki yıldır yatağa bağlı yaşam mücadelesi veren kocası Asım Fırtına’nın tüm bakımı ile ilgilenen 33 yaşındaki eşi Elvan Furtuna, eşinin yeniden sağlığına kavuşacağı umudu ile yaşıyor. Furtuna, dört çocuğuna ve hasta eşine eşinin malulen emekli olarak elde ettiği maaş ile bakıyor. Aynı zamanda kira ödeyen genç kadın dört çocuğuna hem annelik hem babalık yapıyor. Furtuna, kendi ailesinin baskılarına rağmen hasta eşini yalnız bırakmayarak, tüm zorluklara rağmen tedavisi için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Furtuna yaptığı açıklamada, “Kocam fırında çalışıyordu. İki yıl önce yüksek tansiyon şikayeti ile hastaneye kaldırdık. Hastanede durumu iyiydi. Ne olduysa bu hale geldi. İki yıldır tek bir kelime etmedi. Hareket edemiyor. Midesine bağlanan kordonlar ile mama ile besleniyor. Sadece beni anlıyor. Beni anladığını kaş hareketlerinden anlıyorum. Benim ailem de onun ailesi de bizi yalnız bıraktı. Bir başımıza kaldık. Rize dışında tedavi ettirecek gücüm yok. İyi bir hastanede tedavi olması durumunda yenide sağlığına kavuşacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler