İki Üniversiteli Kızın Feci Sonu

 Ordu'nun Ünye İlçesi'nde serinlemek için denize giren üniversite öğrencileri 22 yaşındaki Sema Gümüş ile arkadaşı 21 yaşındaki Sündüz Cingöz akıntıya kapılıp boğularak can verdi.  Olay dün Ünye'nin Gölevi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Çorum Hitit

İki Üniversiteli Kızın Feci Sonu

 

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde serinlemek için denize giren üniversite öğrencileri 22 yaşındaki Sema Gümüş ile arkadaşı 21 yaşındaki Sündüz Cingöz akıntıya kapılıp boğularak can verdi.  

Olay dün Ünye'nin Gölevi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Çorum Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan ve Adana'da yaşayan Sündüz Cingöz bir süre önce tatil yapmak amacıyla Ünye'de oturan sınıf arkadaşı Sema Gümüş'ün yanına geldi. İki arkadaş bugün sıcak havadan bunalarak denize gitti. Görgü tanıklarının ifadesine göre denizde yüzmeye başlayan ve birbirleriyle şakalaşan Sündüz Cingöz ve Sema Gümüş bir anda suda batıp çıkmaya başladı. Vatandaşların kurtarma çabası yetersiz kalınca iki arkadaş suda gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis balıkadamlar ve dalgıçlar kaybolan iki kız öğrenciyi uzun aramalara rağmen bulamadı. 

 

Bir saat sonra Sündüz Cingöz ile Sema Gümüş'ün cansız bedenleri denize girdikleri yerin 100 metre ilerisinde karaya vurdu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sündüz Cingöz ve Sema Gümüş'ün cesetleri cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel