İki Kardeş Aynı Gün Öldü

Edinilen bilgilere göre Çaykur'dan emekliye ayrılıp Samsun'a yerleşen İbrahim Şenyüz(57), Samsun kırsalında arılarının bakımını yaptıktan sonra kendi otomobili ile evine dönüş sırasında kalp krizi geçirdi. İbrahim Şenyüz etrafta bulunan vatandaşların yard

İki Kardeş Aynı Gün Öldü

Edinilen bilgilere göre Çaykur'dan emekliye ayrılıp Samsun'a yerleşen İbrahim Şenyüz(57), Samsun kırsalında arılarının bakımını yaptıktan sonra kendi otomobili ile evine dönüş sırasında kalp krizi geçirdi. İbrahim Şenyüz etrafta bulunan vatandaşların yardımıyla evine getirildi.

Daha sonra Of'un Bölümlü beldesinde oturan AK Parti Of İlçe başkan yardımcısı, Of'un önde gelen esnaflarından kardeşi Nurettin Şenyüz (53) abisinin ölüm haberini duyarak Samsun'a gitti. Abisinin acısına dayanamayarak fenalık geçiren kardeş Şenyüz hastaneye kaldırıldı. Şenyüz de, hastaneye giderken kardeşi gibi kalp krize geçirerek hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel