İki bira içtim ve!..

Trabzon’da bir süre önce işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibinin katil zanlısı H.Y (42) çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.Zanlı H.Y, polisdeki ifadesinin ardından çıkartıldığı Trabzon Adliyesi'nde Nöbetçi Mahkeme tarafından"Bıçakla adam öl

İki bira içtim ve!..

Trabzon’da bir süre önce işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibinin katil zanlısı H.Y (42) çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Zanlı H.Y, polisdeki ifadesinin ardından çıkartıldığı Trabzon Adliyesi'nde Nöbetçi Mahkeme tarafından"Bıçakla adam öldürmek" suçundan tutuklanırken, olay günü alkollü olduğu belirtti.
Zanlı H.Y., cinayeti işledikten sonra civarda bir çeşmede ellerini yıkadığını belirterek, "Olay günü iki bira içtim ve büfeye geldim. Kendimi kaybetmiştim, ne olduğunu anlayamadım. Ellerim kanlar içinde kalmıştı. Şok oldum, bir süre büfede oturdum. Daha sonra olay yerinden ayrıldım ve bir çeşmede ellerimi yıkadım. Sonrasında da bir mağazaya giderek elbiselerimi değiştirdim. Daha sonrada Yozgat'a gittim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel