İki ayrı kaza

Gümüşhane'de bugün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi öldü, üç kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Seyfullah Kır (27) yönetimindeki 29 AN 726 plakalı kamyonet, Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu mevkiinde takla attı. Aracın yol kenarında

İki ayrı kaza
Gümüşhane'de bugün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Seyfullah Kır (27) yönetimindeki 29 AN 726 plakalı kamyonet, Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu mevkiinde takla attı. Aracın yol kenarında bulunan mıcıra kapılarak ardından takla attığı iddia edilirken, kazada araç sürücüsü Kır ve araçta bulunan Fatih Bal (23) yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Durumu ağır olan sürücü Kır, buradan sevk edildiği Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ AMBULANSLA İLERİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ ALIRKEN KAZA YAPTI
 
Bir diğer kaza ise akşam saatlerinde meydana geldi. Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Paramedikal Bölümü öğrencilerinin Organize Sanayi Bölges2i'nde yaptıkları ileri sürüş eğitimi sırasında kontrolden çıkan ambulans takla attı. Kazada, öğrencilerden sürücü Fatih Şen ile araçta bulunan diğer öğrenci Gülizar Yıldırım yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, her ikisinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel