İhtiyaç sahiplerine ev!

İlçenin Doğanköy beldesinde tüm yapım giderleri Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanan ev, Gülhanım Yazıcı'ya teslim edildi.Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, yaptığı açıklamada, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak yaşlı

İhtiyaç sahiplerine ev!



İlçenin Doğanköy beldesinde tüm yapım giderleri Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanan ev, Gülhanım Yazıcı'ya teslim edildi.

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, yaptığı açıklamada, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak yaşlı ve ihtiyaç sahibi kimselerin barınma ihtiyaçlarını gidermeyi amaçladıklarını belirtti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı projesi ile bu kişilere barınma imkanı sağlandığını ifade eden Ulusoy, "Muhtaç aileler bize başvuruda bulunursa o kimselere de ev yapmaya hazırız. Yapılan bu evler 50 metrekarelik. Bazı muhtarlarımız köy desteğini de sağlayarak evlerin metrekarelerini biraz daha büyüttüler. Buradan onlara da teşekkür ediyorum" dedi.

Ulusoy, 16 vatandaşın barınma ihtiyacını karşıladıklarını kaydederek, "Şu ana kadar 16 evi bitirerek ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. 22 ev yapmayı planlıyoruz. Müracaat sayısı fazla olursa toplu bir planlama da yapabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel