İhracatçılar TEB ile protokol yaptı

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında “Taksitli Ticari Kredi” protokolü imzalandı.DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, imza töreninde yaptığı konuşmada “İhracatçılarımıza Ticari Kredilerde kolaylık sağlanmasını t

İhracatçılar TEB ile protokol yaptı

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında “Taksitli Ticari Kredi” protokolü imzalandı.
DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, imza töreninde yaptığı konuşmada “İhracatçılarımıza Ticari Kredilerde kolaylık sağlanmasını teminen, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğimiz ve Türk Ekonomi Bankası A.Ş. arasında ‘Taksitli Ticari Kredi’ kullanımı konusunda işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol kapsamında Birliğimiz üyesi firmalarımız; Türk Ekonomi Bankası A.Ş.’nin ‘Taksitli Ticari Nakit Kredisi’nin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatabilecekler. Maksimum kredi vadesi 36 ay ve maksimum kredi limiti 500 bin TL olan kredi fırsatından yararlanacak üyelerimiz ayrıca ‘İşyerim Güvende Sigortası’ ile birlikte kredi komisyonlarında indirim elde edebilecekler. 30 Nisan 2013 tarihinde sona erecek olan kredi kampanyasının, ihracatçı üyelerimize ve bölgemiz ekonomisine destek olacağı inancıyla üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel