İhraç edilen polisler tutuklandı

Bayburt'ta FETÖ kapsamında ihraç edilen 6 polis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhraç edilen polisler tutuklandı

Bayburt’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce ihraç edilen 6 polis tutuklandı, 1 emniyet amiri de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülmekte olan 2016/1530 sayılı soruşturma kapsamında Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı ile TEM Şube Müdürlüğünün koordineli olarak, etkin pişmanlıktan yararlanan şahısların ifadeleri ve yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde elde edilen deliller doğrultusunda operasyonlar sürdürüldü.

FETÖ/PDY terör örgütünün Bayburt ili Emniyet yapılanmasına yönelik operasyonlar kapsamında; FETÖ/PDY terör örgütüne eleman kazandırdığı, himmet topladığı, örgütsel toplantılara katıldığı tespit edilen 1 ihraç emniyet amiri, 6 ihraç polis memuruna yönelik TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince Bayburt merkezli toplam 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenerek operasyon neticesinde yakalanan ve gözaltına alınan şahıslardan 6 ihraç polis memuru adli işlem neticesinde tutuklandı, 1 ihraç emniyet amiri ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler