İHH inşaatta kalan aileyi yuvaya kavuşturdu

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı  Düzce Şubesi, inşaatta kalan ihtiyaç sahibi aileyi yeni eşyalarla donatılan eve yerleştirdi. Ağa Mahallesi'nde eşi ve çocukları Yusuf (6) ve Hivda (5) ile inşaat halindeki evde yaşam mücadelesi veren Yaşar Al

İHH inşaatta kalan aileyi yuvaya kavuşturdu
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı  Düzce Şubesi, inşaatta kalan ihtiyaç sahibi aileyi yeni eşyalarla donatılan eve yerleştirdi.
 
Ağa Mahallesi'nde eşi ve çocukları Yusuf (6) ve Hivda (5) ile inşaat halindeki evde yaşam mücadelesi veren Yaşar Altay'a İHH Düzce Şubesi yardım eli uzattı. 
 
Altay ailesi, bir yıllık kirası ödenen, buzdolabı, çamaşır makinesi ve koltuk takımıyla donatılan yeni eve yerleştirildi. 
 
İHH Düzce Şube Başkanı Ali Kasım,yaptığı açıklamada, ailenin çok zor şartlar altında yaşadığını söyledi.
 
"Kış şartlarında inşaatta yatan aileyi iyi bir eve taşımanın gayretleri içerisindeyiz" diyen Kasım, "Bu insanları buraya taşımak için çok gayret sarf ettik. Düzceli kardeşlerimiz isteklerimize cevap veriyor, çok sağ olsunlar. Bu ailemizin bir çatal kaşığı bile yok. Bir inşaatın odasında derme çatma cam ve kapılı yerde kalıyorlar. Tuvaletin kapısı, camı yok. Bu kardeşlerimizi tespit ettik, buradaki evi tuttuk. Şimdi de eşyalarını döşüyoruz. İnşallah bu ailemiz bu akşam sıcak yuvalarında yatacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler