İhaleye fesat karıştırma davası

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarındaki 9 ayrı ihaleye fesat karıştırdıkları iddia edilenlere yönelik İstanbul, Ankara, Sams

İhaleye fesat karıştırma davası

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarındaki 9 ayrı ihaleye fesat karıştırdıkları iddia edilenlere yönelik İstanbul, Ankara, Samsun, Amasya, Ordu, Trabzon'un Akçaabat ilçesi ile Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaklaşık 6 ay önce düzenlediği eş zamanlı operasyonda 12 kişi tutuklanmış, 14 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2.5 ay önce görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu olarak yargılanan 12 kişiden D.Y., S.Ç., Y.B., H.İ.K., R.Ç., İ.Y., F.A. ve İ.G.'nin tutuksuz olarak yargılanmalarını için tahliyelerine karar verilmişti. Bugün görülen davanın ikinci duruşmasında ise tutuklu olarak yargılanan H.İ.B., Ş.U., İ.Y. ve C.K.'nin de delillerin toplanmış olmasından dolayı yurtdışı çıkış yasağı getirilerek tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verildi. Tutuklu sanığın bulunmadığı davanın duruşması ise ileri bir tarihe ertelendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel