İdris Şahin şok kararla istifa etti sonra ise...

17 Aralık operasyonu sonrası Türkiye bakanların istifa haberleriyle sarsılırken, Ak Parti Milletvekili İdris Naim Şahin de sürpriz bir şekilde partisinden istifa ettiğini açıkladı. Bu gelişme sonrası Şahin'in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday ol

İdris Şahin şok kararla istifa etti sonra ise...

17 Aralık operasyonu sonrası Türkiye bakanların istifa haberleriyle sarsılırken, Ak Parti Milletvekili İdris Naim Şahin de sürpriz bir şekilde partisinden istifa ettiğini açıkladı. Bu gelişme sonrası Şahin'in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacağı konuşuluyor.

DİLEKÇEDE DİKKAT ÇEKEN İFADE

Şahin, dilekçesinde "Emniyet ve yargı personeline yapılan uygulamalar, değerlendirmeler akıl, hukuk ve adalet anlayışıyla izah olunamamaktadır. Kuruluşunda kolay ve sevinçli bir kararla üye olduğum partimden, zor ve üzüntü veren bir kararla istifa ediyorum" dedi.

ORDU'DAN ADAY OLACAK

Başbakan Erdoğan belediye başkan adaylarını açıklamadan önce Ak Parti'nin Ordu adayı olacağı ileri sürülen Şahin, Enver Yılmaz isminin açıklanması ile büyük bir hayalkırıklığı yaşamıştı. Dün sürpriz bir şekilde partisinden istifa eden Şahin'in Ordu'dan bağımsız belediye başkan adayı olacağı ileri sürüldü.

2 PARTİDEN TEKLİF GELMİŞTİ

İdris Naim Şahin'den geçtiğimiz günlerde önce MHP'den, ardından da BBP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı çin teklif gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel