İ.Akın'ın forması Kaynar'a

 Trabzonspor eski yöneticilerinden Dr. Kibar güven ile Kuyumcu Şenol Kaynar iyi arkadaştırlar.Aynı zamanda çok iyi ve hasta derecesinde Trabzonsporludurlar. Maçları birlikte izlerler, birlikte de sık sık okey oynarlar.Dr. Kibar Güven’in elinde arkasında İ

İ.Akın'ın forması Kaynar'a

 

Trabzonspor eski yöneticilerinden Dr. Kibar güven ile Kuyumcu Şenol Kaynar iyi arkadaştırlar.

Aynı zamanda çok iyi ve hasta derecesinde Trabzonsporludurlar. Maçları birlikte izlerler, birlikte de sık sık okey oynarlar.

Dr. Kibar Güven’in elinde arkasında İbrahim Akın yazan İstanbulspor formasıyla tribüne geldiğini gören eski yönetici Ömer Sağır, “Hayrola Kibar bu forma kimin” dedi.

Kibar Güven de hemen yanındaki Şenol Kaynar’ı göstererek “ Şenol’a hediye edeceğim. Geçen akşam okey oynarken şike yaparak beni yendi. Bende onun anısına ona İstanbulsporlu İbrahim Akın’ın formasını veriyorum” .

Şenol Kaynar da, şike yüzünden şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor’un hatırı için formayı kabul ettiğini belirterek, “ Bu anlamlı forma için Kibar kardeşime teşekkür ediyorum ama ben İbrahim Akın gibi şike yapmadım. Her oyunda yenildiğim Kibar’ı bir kez olsun yenince şike yaptığımı zannediyor. Bu oyunda Kibar’ı yenilgiye tahammülsüz gördüm. Yinede bu formayı bir anı olarak yıllarca saklayacağım” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel