Huzurevi yolda kalıyor

Trabzon’un Soğuksu Mahallesi’nde yıllardır hizmet veren Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakımı ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yıkılacağı ortaya çıktı. 233 kişi kapasiteli Huzurevi’nin yapılması planlanan Kanuni Bulvarı projesi kapsamında yol güzergahında olduğu ort

Huzurevi yolda kalıyor

Trabzon’un Soğuksu Mahallesi’nde yıllardır hizmet veren Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakımı ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yıkılacağı ortaya çıktı. 

233 kişi kapasiteli Huzurevi’nin yapılması planlanan Kanuni Bulvarı projesi kapsamında yol güzergahında olduğu ortaya çıktı. Kurumun girişindeki güvenlik kulübesi ve idari personelin işlerini yürüttüğü bölümün projeye göre yola gideceği öğrenildi.
 
PROJE HATASI MI
 
1982 yılından beri hizmet veren Huzurevi’nin bir bölümünün 4 sene önce projesi çizilen Kanuni Bulvarı kapsamında yola gitmesi tepkilere neden oldu. Proje çizilirken bu ayrıntıya neden dikkat edilmediği tepkilerinin yanı sıra, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın da bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi. Binanın yıkılması durumun da Çocuk Yuvası’nın yanındaki araziye yeni bir Huzurevi binasının yapılması planlanıyor. Yeni yapılması planlanan binada Huzurevinin Rehabilitasyon merkezinin ayrı olarak hizmet vermesi amaçlanıyor.  Ayrıca kurumun önünde bulunan inşa halindeki caminin de inşaatının durdurulduğu ye onunda yola gideceğinden yıkılacağı öğrenildi.   
 
Kaynak : Sonnokta 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel