Husumet 3 yıl sonra öldürdü

Olay bugün saat 15.00 sularında Taşlıdere mahallesinde bulunan Sanayi Çarşısı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan Hüseyin Ekşioğlu ile Uğur Ç. (27), Sanayi Çarşısı’nın içerisinde karşılaştı. Görgü şahitlerinin

Husumet 3 yıl sonra öldürdü

Olay bugün saat 15.00 sularında Taşlıdere mahallesinde bulunan Sanayi Çarşısı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan Hüseyin Ekşioğlu ile Uğur Ç. (27), Sanayi Çarşısı’nın içerisinde karşılaştı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre Hüseyin Ekşioğlu (33), Uğur Ç.’nin silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Olay sonrası Uğur Ç. bir araca binerek kaçmayı başardı. Ekşioğlu, kaldırıldığı Rize 82.Yıl Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uğur Ç.’nin yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Rize’de 1 Mayıs 2007 tarihinde Atatürk Caddesi üzerinde bir barda meydana gelen olayda Murat Sandıkçı (24) ile Uğur Ç. bar sahibi olan Hüseyin Ekşioğlu ile tartışarak silahlı çatışmaya girmişti. Silahlı çatışmada Murat Sandıkçı (24) hayatını kaybederken, Hüseyin Ekşioğlu ve İbrahim K. (28) ağır yaralanmıştılar. Uğur Ç., olay sonrası cezaevine girerken, 15 Nisan 2009 tarihinde cezasını tamamlayarak tahliye edilmişti.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler