Hurda toplarken 2 ceset bulundu!

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde 3 aydır kayıp olan 53 yaşındaki Ali Biçer ve arkadaşı 38 yaşındaki Özkan Hamurcu’nun cesetleri, limanda hurda demir toplamak için dalış yapan amatör bir dalgıç tarafından otomobil içinde bulundu.Ereğli Demir ve Çelik Fabrika

Hurda toplarken 2 ceset bulundu!

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde 3 aydır kayıp olan 53 yaşındaki Ali Biçer ve arkadaşı 38 yaşındaki Özkan Hamurcu’nun cesetleri, limanda hurda demir toplamak için dalış yapan amatör bir dalgıç tarafından otomobil içinde bulundu.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan emekli 2 çocuk babası Ali Biçer ile arkadaşı işsiz ve bekar olan Özkan Hamurcu, geçen 10 Ekim’de ortadan kayboldu. Aileleri, Biçer ve Hamurcu için polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Biçer ve Hamurcu’nun cesetleri, bugün öğle saatlerinde Bozhane Limanı’nda hurda demir toplamak için dalış yapan 24 yaşındaki Hüseyin Kesik tarafından tesadüfen bulundu.

Daha önceden tanıdığı Biçer’in otomobilini dipte gören Kesik, yukarıya çıkarak polise ihbarda bulundu. Gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, balık adamlar aracın bulunduğu yerde dalış yaptı. Dipte kamera ile yapılan tespitin ardından 67 LH 131 plakalı otomobil vinç ile denizden çıkarıldı.

Bu sırada olay yerine gelen Ali Biçer’in kızı 24 yaşındaki Sanem Özdemir, oğlu 30 yaşındaki Hasan Biçer ile Özkan Hamurcu’nun babası İbrahim Hamurcu ve diğer yakınları büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Sanem Özdemir’i yakınları teselli etmeye çalıştı. Polis, otomobilin çıkarılması sırasında çevrede toplanan kalabalığı uzaklaştırdı.

Biçer ve Hamurcu’nun cesetlerinin içinde bulunduğu otomobil, kilitli olan kapıları açılmadan Ereğli Devlet Hastanesi morgunun önüne götürüldü. Cesetleri burada araçtan çıkarılacak olan Biçer ve Hamurcu’nun otomobille denize nasıl düştükleri, yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler