Hükümlü silahla içeri girmek isterken...

 Trabzon Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkez Şube Müdürlüğü'ne gelen hükümlü silahla içeri girmek isterken, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, cinayet suçundan hükümlü bulunan ve Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yarar

Hükümlü silahla içeri girmek isterken...

 

Trabzon Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkez Şube Müdürlüğü'ne gelen hükümlü silahla içeri girmek isterken, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 
 
Edinilen bilgiye göre, cinayet suçundan hükümlü bulunan ve Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak bir süre önce tahliye edilen A.E., kendisine ulaşan davet üzerine Trabzon Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkez Şube Müdürlüğü'ne geldi. Burada bulunan X Ray cihazından geçmek yerine yan taraftan geçmek isteyen A.E.'nin bu davranışlarından şüphelenen görevli polis memuru üzerini aramak istedi.
 
Bunun üzerine hükümlü A.E ile polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşanırken polis memuru kendisini biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. A.E.'nin üzerinde yapılan aramada namlusuna mermi sürülü vaziyette bir ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel