Horon aşığı Trabzon kaymakamı

 Trabzon’un Araklı İlçesi Kaymakamı Adnan Tezcan Ankara’da 7. Düzenlenen Trabzon etkinliklerinde horon oynamaya doyamadı.Haber61.NET / Ankara Her seferinde Trabzon’u çok sevdiğini söyleyen Kaymakam Tezcan, “ Trabzon’u çok seviyorum ve Trabzon’un ilçesinde

Horon aşığı Trabzon kaymakamı

 

Trabzon’un Araklı İlçesi Kaymakamı Adnan Tezcan Ankara’da 7. Düzenlenen Trabzon etkinliklerinde horon oynamaya doyamadı.

Haber61.NET / Ankara 

Her seferinde Trabzon’u çok sevdiğini söyleyen Kaymakam Tezcan, “ Trabzon’u çok seviyorum ve Trabzon’un ilçesinde kaymakamlık yaptığım için çok mutluyum. Ankara’da yapılan Trabzon etkinliklerine gelerek Trabzon hasreti çeken hemşerilerimize Trabzon’u getirerek onların bir nebzede olsa memleket özlemlerini gidermiş olduk.”dedi.

Aslen Kastamonulu olan Tezcan, “ Aslen Kastamonuluyum bende Karadenizliyim fakat Kastamonuspor 1. Ligde olmadığı için Trabzonspor’u tutmaktayım. Oğlum Trabzon’da doğdu ve doğum yerini Trabzon olarak yaptık. O Trabzonsporlu olacak.”şeklinde konuştu.

Horon kursuna gittiğini belirten Tezcan, “ Ankara’ya geldiğimden beri horon oynuyorum ve horona doymuyorum. Trabzon’un atikliği ve kıvraklığı halk oyunlarına da yansımış durumda. Önce horonu oynayacağın sonra kolbastiyi öğreneceğim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler