Hopa'ya Kazım için heykel

Artvin'in Hopa İlçesi'nde, ünlü şair Nazım Hikmet ve sanatçı Kazım Koyuncu'nun heykellerinin yapılması için kampanya başlatıldı.Konuyla ilgili olarak ilçe belediyesinin internet sitesinde yapılan duyuruda, Belediye Meclisi'nin geçen yıl Temmuz ayında ilçe

Hopa'ya Kazım için heykel

Artvin'in Hopa İlçesi'nde, ünlü şair Nazım Hikmet ve sanatçı Kazım Koyuncu'nun heykellerinin yapılması için kampanya başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak ilçe belediyesinin internet sitesinde yapılan duyuruda, Belediye Meclisi'nin geçen yıl Temmuz ayında ilçe sahilindeki dolgu alanına ünlü şair Nazım Hikmet ile Hopalı sanatçı merhum Kazım Koyuncu'nun heykellerinin yapılmasının kararlaştırıldığı hatırlatıldı.

Duyuruda, ilçe kaymakamlığının 29 Aralık 2011 tarihinde heykellerin yapımına onay verdiği belirtilerek, heykellerin yapımı için vatandaşların da maddi desteği istenildi ve banka hesap numaraları verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel