"Hizmet boynumuzun borcudur"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç seçim çalışmalarına devam ediyor Başkan aday Genç Ortahisar Mahallesi ve Kırkmerdiven esnafını ve akşamda 500 gençle bir araya geldi. Genç burada yaptığı konuşmada  "Eski siyasetçiler gibi, 'Tamam

"Hizmet boynumuzun borcudur"
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç seçim çalışmalarına devam ediyor Başkan aday Genç Ortahisar Mahallesi ve Kırkmerdiven esnafını ve akşamda 500 gençle bir araya geldi.
 
Genç burada yaptığı konuşmada  "Eski siyasetçiler gibi, 'Tamam söz verdik yapacağız' deyip yapmayanlardan değiliz" dedi. Genç konuşmasına şu sözlerle devam etti. “İktidar partisi olarak 2002 yılından bu yana milletimiz için projeler üretip, hayata geçirdik. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız bulunduğu mahalle, köy ve belde için bazı isteklerde bulunuyor. Bunların hepsini not ediyoruz, yapılabilecek her talebi alıyoruz. Eski siyasetçiler gibi, 'Tamam söz verdik yapacağız' deyip yapmayanlardan değiliz. Bir zamanlar, seçim dönemi kapıları çalarlar, oy isterler, söz verirler giderler, seçildiklerinde bir dahaki seçim kadar gelmezlerdi. Bu anlayış, Ak Parti iktidarıyla son buldu. Biz, yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermiyoruz. Seçim olsun olmasın, köy köy, mahalle mahalle geziyor, programlar yapıyoruz. Ortahisarımızda bu seçimlerde gereken desteği Ak Parti’ye verecek kendisine en iyi şekilde hizmet edecek olan Ak kadrolara görev verecektir.
 
Büyükşehir belediyesiyle beraber 19 ilçemizi de kazanarak hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Trabzon halkı 2009 yılında bize “benim irademe sahip çık, irademe gölge düşürme” diye oy verdiler, yine vereceklerini ifade ediyorlar. Hiç şüpheniz olmasın millet iradesi her şeyin üstündedir. Ak Parti ve onun kadroları sizlerin iradesine asla gölge düşürmez, sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur.” dedi.
 
TÜRKİYENİN GELİŞMESİNDE RAHATSIZ OLANLAR VAR
Türkiye’nin 12 yıl boyunca her alanda çok iyi idare edildiğini, her alanda reformlar yapıldığını, 79 yılda yapılamayanların bu 12 yıllık kısa zaman içinde yapıldığını kaydeden genç sözlerini şu şekilde sürdürdü;
 
“AK Parti iktidarından önceki iktidarların, yolsuzluk yapanların bu ülkede neler yaptıklarını milletimiz çok yakından gördü. Temeli atılan birçok yatırım tamamlanamadı. Yılan hikâyesine dönen ve patates deposu yapılması düşünülen Bolu tünelinin, yarım kalan Karadeniz sahil yolunun AK Parti iktidarınca tamamlandı. Trabzon tanjant yolu ak parti iktidarı tarafından tamamlandı. Yetmedi kanuni bulvarı bu iktidarın gücü ile yapılıyor. Türkiye ne zaman başını kaldırsa, kalkınmaya, zenginleşmeye başlasa bir takım odakların bundan rahatsızlık duydu. Ak Partiyi sandıkta yenemeyenler sokakta devirmeyi denediler, olmadı toplumun ve AK Parti’nin en hassas olduğu konu olan yolsuzluk kisvesiyle hükumetimize karşı başbakanımıza karşı sinsi bir tuzak kurmaya kalkıştılar, Millet iradesini hiçe sayarak hükümetimizin düşmesini amaçladılar” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel