Hırsızlık Operasyonuna Özel Ekip

Haber61.Net – Özel Haberi – Trabzon Emniyeti; Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro ekiplerinin oluşturmuş olduğu özel birim ile kent genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarını çözmekte Türkiye’de 1 Numara oldukları ortaya çıktı. Büyükşehir statü

Hırsızlık Operasyonuna Özel Ekip

Haber61.Net – Özel Haberi – Trabzon Emniyeti; Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro ekiplerinin oluşturmuş olduğu özel birim ile kent genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarını çözmekte Türkiye’de 1 Numara oldukları ortaya çıktı. Büyükşehir statüsünü kazandıktan sonra hırsızlık suçlarında organize suç gruplarının iştahını kapardan Trabzon’a il dışından hırsız ithal ederken bu suç şebekelerine Hırsızlık Büro ekipleri nokta operasyonlar düzenleyerek cezaevine gönderdiği öğrenildi.

TRABZON BURMASI HIRSIZ İTHAL ETTİRİYOR

Özellikle; Samsun, Ordu ve Kayseri illerinde rekor hırsızlık suçlarına bulaşan 3 ayrı azılı suç gruplarını 8 ay gibi kısa sürede yakalayan Hırsızlık Büro ekiplerinin başarılı çalışmaları karşısında Türkiye’de de yankı uyandırdı. Trabzon’u hedef haline getiren bu grupların ifadelerinde ve çalmış oldukları eşyaların yakalanmasında “Trabzon Burması” olarak bilinen ziynet eşyasının fazla olduğu gözlemlendi. Hırsızlık Bürosunun “Özel Ekipleri;” kent genelinde meydana gelen olayların Yüzde 78’ni çözerek rekor kırdı.

20 ÇOCUK HIRSIZ VE AİLESİ

“Çocuk Hırsız” olarak adlandırılan 18 yaşından küçük hırsızlara da göz açtırmayan “Özel Ekip” yapmış olduğu çalışama da 20’ye yakın çocuğu gözaltına aldı. Bu çocukların 17’si çocuk mahkemesi tarafından tutuklanarak ıslah evine gönderirken acı bir gerçekte ortaya çıktı. “Özel Ekip” Bu çocukların aileleri tarafından suça bulaştırıldığını tespit etti. Öte yandan, Trabzon Emniyeti Asayiş Şube ekipleri bu aileler içinde çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler