Hırsızlık için girdiği iş yerinde sızınca...

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir işyerinin kapısını zorla açarak içeri giren ve daha sonra kapı önünde sızan şahıs gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine önceki akşam saat 22.30 sıralarında Çarşı Mahallesi’nde Y.S’ye ait işyerine gelen p

Hırsızlık için girdiği iş yerinde sızınca...

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir işyerinin kapısını zorla açarak içeri giren ve daha sonra kapı önünde sızan şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine önceki akşam saat 22.30 sıralarında Çarşı Mahallesi’nde Y.S’ye ait işyerine gelen polis ekipleri işyeri kapısının zorlanarak açıldığını ve kapı önünde A. G isimli şahsı sızmış vaziyette buldu.

Yapılan incelemede şüpheli A.G'nin yakınında bir adet levye bulunurken daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşyeri sahibi Y.S yazar kasa içersinde bulunan yaklaşık 400 TL parasının çalındığını belirtirken, aynı mahallede bulunan M.T isimli işyeri sahibi de önceki akşam saat 21.50 sıralarında kendisine ait olan marketinin giriş kapısının kilit kısmı sert bir cisimle zorlanarak açıldığını ve kasada bulunan yaklaşık 200 TL parasının çalındığını belirtti.

Şüpheli A.G suçunu itiraf ederken, polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel