Hırsızlık için geldi aracını bırakıp kaçtı!

Ordu'da bir inşaat firmasına ait araç parkına girdiği iddia edilen hırsız gece bekçisinin kendisini fark etmesi üzerine minibüsünü bırakarak kaçtı.Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'nde bir inşaat firmasının iş makinelerinin bulunduğu parka mazot

Hırsızlık için geldi aracını bırakıp kaçtı!

Ordu'da bir inşaat firmasına ait araç parkına girdiği iddia edilen hırsız gece bekçisinin kendisini fark etmesi üzerine minibüsünü bırakarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'nde bir inşaat firmasının iş makinelerinin bulunduğu parka mazot çalmak için girdiği iddia edilen ve kimliği belirlenemeyen kişiyi gece bekçisi olarak görev yapan Ayhan Okutan fark etti.

Gece bekçisinin kendisini fark ettiğini gören hırsız olay yerinden hızla kaçmaya başladı. Bu sırada panikleyen hırsız başka bir bölgeye park ettiği minibüsü de olay yerinde bırakarak kaçtı.

Gece bekçisinin polis ekiplerine haber vermesi üzerine hırsızın bıraktığı minibüste olay yeri ekiplerince inceleme yapıldı.

aa_picture_20140126_1449680_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel