Hırsızın böylesi: Kameralara el salladı

Trabzon’da meydana gelen hırsızlık olayında hırsızın girdiği iş yerinden çıkarken sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti.Edinilen bilgiye göre Trabzon’da önceki gün gece saatlerinde bir iş yerine giren yaklaşık 200 suçtan aranan D.G.’nin rahat tavırları

Hırsızın böylesi: Kameralara el salladı

Trabzon’da meydana gelen hırsızlık olayında hırsızın girdiği iş yerinden çıkarken sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre Trabzon’da önceki gün gece saatlerinde bir iş yerine giren yaklaşık 200 suçtan aranan D.G.’nin rahat tavırları işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

D.G. iş yerinin arka tarafındaki duvarın üzerinden atlayarak kapının olduğu tarafa gitti. Burada bir süre etrafta kimsenin olup olmadığını kontrol eden D.G., işyerinin kapısını kolayca açarak içeri girdi. Elindeki fener yardımıyla iş yerinde para ve değerli eşya arayan D.G., işyerinde yaklaşık olarak 17 dakika kaldı. Daha sonra iş yerinden çıkan D.G., geldiği gibi duvarın üzerinden atlayarak olay yerini terk etti.

İŞTE O ANLAR

KAMERALARA EL SALLADI

İş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık anı sonrasında D.G. olay yerinden ayrılırken sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti. D.G., çok rahat bir şekilde kameraların kendisini çektiğini bilerek ve kameralara el sallayarak olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel