Hilal'e bir ödül de BİL'den

Trabzon 24 Şubat İlköğretim Okulu öğrencisi olan Hilal Coşkuner, sergilediği davranış nedeniyle takdir toplarken, çeşitli kurumlar tarafından da ödüllendirilmeye devam ediyor. Bil Dershaneleri Trabzon Şubesi de Hilal Coşkuner'e eğitim ve öğretimde destek

Hilal'e bir ödül de BİL'den

Trabzon 24 Şubat İlköğretim Okulu öğrencisi olan Hilal Coşkuner, sergilediği davranış nedeniyle takdir toplarken, çeşitli kurumlar tarafından da ödüllendirilmeye devam ediyor. Bil Dershaneleri Trabzon Şubesi de Hilal Coşkuner'e eğitim ve öğretimde destek veriyor.

Okullararası Kros İl Birinciliği yarışmasında, birinci sırada yarışı bitirmek üzereyken arkasından gelen sporculardan bir tanesinin yere düştüğünü gören Hilal yarışı bırakarak düşen arkadaşını yardım ediyor…

Hilal'in o gün göstermiş olduğu bu centilmence davranışı onun bir anda tüm dünya tarafından tanınmasına neden oldu. Hilal'e bir çok yerden ödüller ve hediyeler verildi. Dünya Fair-Play ödülünün sahibi oldu.

Hilal'in geleceğini düşünen bunun içinde Hilal'e en güzel ve sağlıklı desteğin eğitim ve öğretim hayatına katkı sağlayarak gerçekleşeceğine inanan Bil Dershaneleri Trabzon Şubesi hiçbir ücret talep etmeden Hilal Coşkuner'e ilköğretim 7.ve 8. sınıftan lise son sınıfa kadar eğitim verecek.

HİLAL'İ BURADA EĞİTECEĞİZ
Bil Dershanesi'nin ticaret yapan bir dershane olmadığını belirten Bil Dershaneleri Trabzon Şube Müdürü Nermin Canalioğlu, “ Dershanemiz ekonomik yönü ile eğitimi bir arada tutarken gerçekleştirmiş olduğu bir çok sosyal aktivitelerle de ön planda yer alıyor. Bil Dershanesi Trabzon Şubesi olarak çok güzel bir başarıya imza attığımıza inanıyorum. Tüm dünyaya Trabzon'un ve Trabzon insanının gerçek yüzünü gösteren Hilal Coşkuner için bir proje ürettik. Kendisine ilköğretim 7 ve 8. sınıftan lise 1,2,3 ve 4 sınıflarda dahil olmak üzere ücretsiz olarak dershanemizde eğitim vereceğiz” dedi.

ONU HİÇ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
Hilal Coşkuner'in eğitim ve öğretimde dershane bazında ne gibi ihtiyaçları varsa hepsini karşılayacaklarını kaydeden Canalioğlu, “Kendisi Trabzonlu olan Bil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın'ın İstanbul'da bu yıl eğitime başlayan Bil Meslek Yüksek Okulu ve Aydın Üniversitesi var. İleride Hilal tercihini Aydın üniversitesi yönünde yapmak isterse Üniversite'nin bütün kapıları Hilal'e açılacaktır. Biz Hilal'i eğitim ve öğretim yaptığı sürece yalnız bırakmayacağız ve onun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

HİLAL İÇİN SLOGAN!
Spor'un zeki,çevik ve akıllı insanlar tarafından yapıldığını ifade eden Bil Dershanesi Trabzon Şube Müdürü Nermin Canalioğlu, “Ferdi sporlar çok zordur. Hilal bunu başardı. Aslında Hilal'in yaptığını bizler her zaman yapıyoruz, yani yolda giderken düşen birine hemen koşup yardım eli uzatıyoruz. Ama aynı şey değil arada kocaman bir fark var çünkü Hilal Bir yarışa katılıyor birinci olmak için koşuyor ve rakibinin düştüğünü görünce yarışı ve birinciliği bırakıp arkadaşının yardımına gidiyor.

Dolayısıyla hilal kazanacağı bir şeyi kaybetme pahasına bu davranışı sergiliyor. O yarışı kaybetti ama bir çok şey kazandı. İnanıyorum ki Hilal bu iyi yürekliliğini her zaman gösterecektir. Hilal artık Trabzon'un sembolü oldu Trabzon onunla gurur duyuyor. Bizim bir sloganımız var 'Hilal Trabzon için bir şey yaptı, biz ne yapalım? Bizde Hilal'e katkı sağlayalım!' Bu sloganla ona katkı sağladık ve Hilal'de bizi tercih etti. Kendisine teşekkür ediyorum ve başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

BİL DERSHANELERİNE TEŞEKKÜRLER!
Bil Dershanesi'nde eğitim görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Hilal Coşkuner konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Maddi durumumuz olmadığı için babam beni dershaneye gönderemiyordu. Öyle bir zamanda teklif getirdiler ki çok duygulandım. Burası güzel bir dershane herkes çok iyi davranıyor bana. Öğretmenlerim olsun arkadaşlarım olsun hep gülüyorlar ve sıcak tavırlarla yaklaşıyor. Beni dershanelerine kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”


E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler