Heyelanlı Bölgede Temizleme

Gümüşhane-Tirebolu karayolunda heyelan kaldırma çalışmaları başlatıldı. Kürtün Kaymakamı Osman Bilgin, çalışmaların 20 gün süreceğini söyledi.Gümüşhane-Tirebolu karayolunda iki ay önce meydana gelen heyelan sonrası çalışma başlatıldığı bildirildi. Çalışma

Heyelanlı Bölgede Temizleme

Gümüşhane-Tirebolu karayolunda heyelan kaldırma çalışmaları başlatıldı. Kürtün Kaymakamı Osman Bilgin, çalışmaların 20 gün süreceğini söyledi.

Gümüşhane-Tirebolu karayolunda iki ay önce meydana gelen heyelan sonrası çalışma başlatıldığı bildirildi. Çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan Kürtün Kaymakamı Osman Bilgin 20 gün sonra karayolunda ulaşımın normale döneceğini belirti.

Kürtün Kaymakamı Bilgin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gümüşhane-Tirebolu Karayolumuzun 30 kilometresi Karaçukur köyü İncirli Mahallesi mevkiinde iki ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle, karayolunu bir süre ulaşıma kapatmak zorunda kalmıştık.

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme ve hazırlanan rapor doğrultusunda 300 metre uzunluğunda yaklaşık 200 bin metreküplük heyelan akıntısı kaldırılma çalışmaları başlatıldı. Karayolunda, çalışma süresi içerisinde her saat başı çalışma durdurularak kontrollü olarak ulaşım sağlanıyor. Yüklenici firmanın 20 günlük bir çalışma sonrası heyelanlı saha tamamıyla kaldırılarak ulaşım normale dönecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel