Herkes kafasına göre...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Bazı ilçelerde merdiven altı olarak otel ve pansiyon hizmeti verildiğine dikkat çekti. Kayıt dışı bir pazarın oluşturulmasına izin vermeyeceklerini belirten Öz, " Denetim yapıp gerekli cezayı keseceğiz."dedi.Öz, " Vatandaş g

Herkes kafasına göre...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Bazı ilçelerde merdiven altı olarak otel ve pansiyon hizmeti verildiğine dikkat çekti. Kayıt dışı bir pazarın oluşturulmasına izin vermeyeceklerini belirten Öz, " Denetim yapıp gerekli cezayı keseceğiz."dedi.

Öz, " Vatandaş gidip yurt yapacağım, apart yapacağım diye apartman kapatıyor. Öğrenci barındırıyor, turist barındırıyor. Sonra gelip bizden ruhsat istiyor. " Bunu dönüştürdüm." böyle bir şeye izin vermeyeceğiz. Apartlar da bildirim yapacak. Kayıt dışı olmayacak."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler