Her şey müşteri memnuniyeti için

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) KUYAP Projesi kapsamında KOBİ’lerin kurumsal rekabete uyum yeteneğini artırmak amacıyla projenin çözüm ortağı İzgören Akademi tarafından verilen eğitimlerin bir ayağı da Trabzon’da gerçekleştirildi.Merkezi Ank

Her şey müşteri  memnuniyeti için

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) KUYAP Projesi kapsamında KOBİ’lerin kurumsal rekabete uyum yeteneğini artırmak amacıyla projenin çözüm ortağı İzgören Akademi tarafından verilen eğitimlerin bir ayağı da Trabzon’da gerçekleştirildi.

Merkezi Ankara’da, Karadeniz Bölge Müdürlüğü ise Samsun’da bulunan İzgören Akademi personeli tarafından verilen eğitimlerde müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik eğitimler verildi.

EĞİTİMLER ZORLU GRAND VE TTSO’DA VERİLDİ

İzgören Akademi Kurumsal Projeler Yöneticisi, Eğitmen-Danışman Şehnaz Dereli ile  eğitimci Salih Özgür tarafından verilen eğitimler önce Zorlu Grand Otel’de ardından da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’da gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Kurumsal Projeler Yöneticisi Şehnaz Dereli, başta müşteri memnuniyeti olmak üzere, KOBİ’lerin kurumsal rekabete uyum yeteneğini artırmak, iletişim, problem çözme yetenekleri, inovasyon, müşteri memnuniyeti, insan kaynakları yönetimi gibi konularda eğitim verdiklerini söyledi. Dereli, kurumların swot analizini yaptıklarına işaret ederek, kurumsal firmaların yanı sıra eğitim ve danışmanlık şirketi, bankalar, sigorta şirketleri gibi kurumlarla çalıştıklarını dile getirdi. Dereli, ayrıca Tekstil İşverenleri Sendikası’nın yürüttüğü bir çalışma ile tekstil sektörü ile de bir proje kapsamında aynı eğitimleri vereceklerini kaydetti.

TÜRKİYE GERÇEKLERİYLE ÖRTÜŞEN EĞİTİMLER VERİLMEKTE

Kurulduğu günden bugüne kadar ortalaması yüzde 92’nin üzerinde olan müşteri memnuniyeti ile kendini yenileyen eğitim programları vermeye devam eden İzgören Akademi, 1996 yılından bugüne kadar eğitim programları düzenlemekte. Pek çok alanda uzmanlaşmış, teorik bilgilerin yanı sıra pratik iş dünyasına ilişkin bilgi düzeyleri yüksek olan uzmanlar tarafından kuruma özel hazırlanmış, uygulamalarla paylaşımın en üst boyutta yaşandığı, güncel ve pratik bilgilerden oluşan, Türkiye gerçekleriyle birebir örtüşen eğitim verilmesi hedeflenmekte.

img_0097.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler