Hepsi bir arada ilçe sorunu ortada

Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı  KOORDİNELİ ÇALIŞMA YAPIYORUZ Seçim sonrasında muhtarlarla bir araya gelerek istekleri dinleyen Yomra Bele

Hepsi bir arada ilçe sorunu ortada
Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı 
 
KOORDİNELİ ÇALIŞMA YAPIYORUZ 
Seçim sonrasında muhtarlarla bir araya gelerek istekleri dinleyen Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun ardından Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivanda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra ilçe yönetimi ve mahalle muhtarları katıldı. Ak Parti Yomra İlçe başkanı Mustafa Pehlivan yaptığı konuşmada muhtarlara seslenerek,  “Teşkilatımız ve belediyemiz çalışmaları ayrım yapmaksızın ortak kararla yürütüyor” dedi.  Hizmetlerimize aynı karalılıkla devam edeceğiz diyen Pehlivan, “ Bu manada en önemli lokomotifimizde siz muhtarlarımızsınız. El ele vererek ilçemize hizmetlerin en büyüğünü yapabiliriz. Biz sizlerin hiçbir tanesini birbirinden ayırmıyoruz. Koordineli bir çalışma yaparak ilçemizi şaha kaldırmak amacındayız” diye konuştu. 
 
YÜZDE 70’LE DESTEK VERECEĞİZ 
İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan’ın ardından açıklamalarda bulunan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Seçim öncesinde ne söz vermişsek bunları yerine getiriyoruz, getirmeyede devam edeceğiz” dedi. İlçe sınırları içerisinde Asfaltsız ve betonsuz yol kalmayacak diyen Sağıroğlu, “Betonlamamızı birçok mahallemizde yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde de asfalt çalışmamıza başlayacağız. Stabilize yol kalmaksızın çalışmalarımızı sürdürüp vatandaşımızı çamurdan kurtaracağız” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçiminede değinen başkan Sağıroğlu, yerel seçimlerde yüzde 64.4 oy alarak Yomra’da ve birçok yerde tarihe geçtiklerini belirterek, “ Bu başarımızı biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde de göstermeliyiz. Alacağımız oy oranı en az yüzde 70 olmalı. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüp Cumhurbaşkanlığı seçiminde de adımızdan bahsettireceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler