Henüz 6 yaşındaydı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’in lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş’in 6 yaşındaki kızı Zeynep Keleş dün gece hayatını kaybetti. Bülent Ecevit Üni

Henüz 6 yaşındaydı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’in lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki kızı hayatını kaybetti.
 
Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş’in 6 yaşındaki kızı Zeynep Keleş dün gece hayatını kaybetti. Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir lösemi tedavisi gören Zeynep Keleş dün gece fenalaşarak yaşamını yitirdi. 6 yaşındaki minik Zeynep için bu gün Kadıtarlası Çarmıklı camisinde cenaze töreni düzenlendi. Göz yaşlarının sel olduğu cenaze töreninin ardından Zeynep Keleş dualarla şehir mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel