Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır

Başkan Gümrükçüoğlu pazar sabahında güneşli günün tadını çıkarmak için Zağnos Vadisine akın eden Trabzonlularla bir araya geldi.Sabah kahvaltılarını Zağnos Vadisinde çimenlerin üstüne yapmayı tercih eden vatandaşlar kendilerini ziyaret eden Başkan Gümrükç

Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır


Başkan Gümrükçüoğlu pazar sabahında güneşli günün tadını çıkarmak için Zağnos Vadisine akın eden Trabzonlularla bir araya geldi.


Sabah kahvaltılarını Zağnos Vadisinde çimenlerin üstüne yapmayı tercih eden vatandaşlar kendilerini ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu’nun ziyareti karşısında memnuiyetlerini gizlemedi. Gümrükçüoğlu vatandaşlara kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Gümrükçüoğlu piknikçilerin kendisine ilettikleri talepleri dikkatle dinleyerek not etti. Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretinde çocuklarla ilgilenerek onlara çikolata ve hediyeler verdi.


Zağnos Vadisi’nin vatandaşların daha sık kullanabileceği bir alan haline geldiğini söyleyen Gümrümkçüoğlu “ Zağnos Vadimizde yaptığımız düzenlemelerle vadi çok daha güzel bir hale kavuştu. Tabakhane Kentsel dönüşüm projesinin de tamamlanması ile Trabzon yeni gezinti alanına kavuşmuş olacaktır. Halkın arasında olup taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. Trabzonlu hemşerilerim her şeyin en iyisine layıktır. Vatandaşlarımızın daha güzel ve yaşanabilir bir Trabzon’a kavuşabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 


Başkan Gümrükçüoğlu Zağnos Vadisi ziyaretinde Belediyenin TOKİ’den satın aldığı Osmanlı kır kahvesi ve cafeteryada incelemelerde bulunarak yapılması gerekenlerle ilgili yanındakilere talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel