Heliski sezonu başlıyor: Adrenalin tutkunları 5 Ocak’ta Ayder’de buluşuyor!

Dünyanın en tehlikeli ve elit sporları arasında yer alan Heliski için Rize Ayder Yaylası’nda geri sayım başladı.
Heliski sezonu başlıyor: Adrenalin tutkunları 5 Ocak’ta Ayder’de buluşuyor!

Dünyanın en pahalı, elit ve tehlikeli spor dallarından biri olan Heliski için Kaçkar Dağları’nda heyecan dolu sezon başlıyor. İlk sporcu kafilesi 5 Ocak 2025’te Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’na geliyor.

Kaçkar Dağları’nda Heliski Heyecanı Başlıyor

Her yıl dünyanın dört bir yanından macera tutkunlarını ağırlayan Kaçkar Dağları, Heliski sporu için geri sayıma geçti. 2025 sezonunun açılış tarihi 5 Ocak olarak belirlendi.

Ayder Yaylası’ndan havalanan helikopterlerle sporcular, belirlenen parkurların zirvelerine taşınarak kayak macerasına başlıyor.

h1.jpg

Yoğun Kar Yağışı Heliski Tutkunlarını Heyecanlandırıyor

Bu yıl beklenenden erken ve yoğun kar yağışı, Heliski sezonunu daha da heyecanlı hale getirdi. Eşsiz doğası ve zorlu parkurlarıyla adrenalin tutkunlarına unutulmaz deneyimler sunan Kaçkarlar, dünyada en çok tercih edilen ilk 10 Heliski noktası arasında yer alıyor.

h4.jpg

h2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.