Heliport Kafeterya hizmete açıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hava yolu ile gelen acil hastalar için inşa edilmiş olan heliport kompleksinin içinde yer alan “Heliport Kafeterya” törenle hizmete açıldı.  Hava yolu ile gelen acil hastaların çelik köprü asansö

Heliport Kafeterya hizmete açıldı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hava yolu ile gelen acil hastalar için inşa edilmiş olan heliport kompleksinin içinde yer alan “Heliport Kafeterya” törenle hizmete açıldı. 
 
Hava yolu ile gelen acil hastaların çelik köprü asansör bağlantı yolu ile OMÜ Tıp Fakültesi’nin acil servisine aktarıldığı heliport kompleksi içinde yer alan Heliport Kafeterya, törenle hizmete girdi. Açılışa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, idari ve akademik personelle davetliler katıldı.
 
Törende kısa bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, “Heliport Kafeterya’nın modern bir anlayışla üniversitemize ve Samsunumuza hizmet edeceğine inanıyorum. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.Açılışın ardından Prof. Dr. Halis Ölmez davetlilerle birlikte kafeteryayı gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.
 
Uluslararası helikopter inişlerine de açık olan, 6 bin 800 m2 kapalı alana inşa edilen heliportta, 188 aracın park edebileceği kapalı otoparkla birlikte, 800 m2’lik alana inşa edilen Heliport Kafeterya bulunuyor. 3 yıl süreyle ihale yoluyla özel bir şirkete kiraya verilen kafeterya son derece zengin bir menüyle OMÜ personeline ve hasta yakınlarına hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler