Hedef Karadeniz'i dünyaya tanıtmak

Rize'nin turizmdeki marka değerini yükseltmek, kayak, dağcılık ve trekking gibi outdoor sporları açısından uygun olan parkurların dünyaya tanıtımı ve turizme kazandırılması ile ilgili toplantı yapıldı.   Vali Nurullah Çakır başkanlığında yapılan toplantıy

Hedef Karadeniz'i dünyaya tanıtmak

Rize'nin turizmdeki marka değerini yükseltmek, kayak, dağcılık ve trekking gibi outdoor sporları açısından uygun olan parkurların dünyaya tanıtımı ve turizme kazandırılması ile ilgili toplantı yapıldı.   

Vali Nurullah Çakır başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcıları Ümit Hüseyin Güney ve Şefik Aygöl, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve Rize'deki turizm acenteleri ile outdoor spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. 
     
Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, Doğu Karadeniz'in en önemli coğrafyasında var olan değerlerini hem dünyaya tanıtmak hem de gelecek nesillere taşıma konsepti içinde beyin fırtınası yapmayı amaçladıkları söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel