Haydin Çocuklar Spora!

 Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü her yıl ücretsiz olarak çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, için il spor merkezlerini hayata geçiriyor. Ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını v

Haydin Çocuklar Spora!

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü her yıl ücretsiz olarak çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, için il spor merkezlerini hayata geçiriyor. Ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kendini kontrol edip, kurallara uyan, erdemli, elit sporcular olarak yetiştirmek, Türk Sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak için İl Spor Merkezleri açılıyor.

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Cemalettin Yazıcı Spor dallarına uygun olarak 05-18 yaş grubundaki sporculara Atletizm. Basketbol, Badminton, boks, Jimnastik, Eskrim, Güreş hentbol, judo karate, masa tenisi, Teakwondo, Tenis, Voleybol, yelken ve yüzme dallarında toplam 16 branşta kurs açacaklarını bu kurslara herkesin katılabileceğini söyledi. Yazıcı kursların ücretsiz olduğunu ancak ulaşımın ücretli olduğunu sözlerine ekledi. İl Spor merkezlerinin açılışı 29 Haziran 2012 Cuma günü saat 10.00’da 19 Mayıs spor salonunda tüm sporcuların katılımıyla yapılacak Agustus ayın sonunda son erecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel