Haydar Revi Trabzon Valiliğinde

Yeni seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Revi, Başkan vekilleri, meclis encümen üyeleri ve katip üyeleri tebrik eden Vali Kızılcık, yeni dönemde de başarılı çalışmalarına devam edeceklerine inandığını kaydetti. Orta Doğu’da demokrasinin olmayışından dolayı s

Haydar Revi Trabzon Valiliğinde

Yeni seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Revi, Başkan vekilleri, meclis encümen üyeleri ve katip üyeleri tebrik eden Vali Kızılcık, yeni dönemde de başarılı çalışmalarına devam edeceklerine inandığını kaydetti. Orta Doğu’da demokrasinin olmayışından dolayı sıkıntılar olduğunu ancak ülkemizde demokrasinin insanlara önemli haklar kazandırdığını dile getiren Vali Kızılcık, “Başkanlığınızın Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir yıl başkanvekili, bir yıl encümen üyesi olarak görev yapıyorsunuz. Demokrasinin güzel yanlarından bir tanesi de bu. Bugün Orta Doğu’da yaşananlarının nedeni de insanların bu gibi haklarının bulunmamasıdır. Tabiri caizse oradaki insanların hiçbir hakkı yok” dedi.

Ülkemizde uygulanan demokratik sistem sayesinde insanların mutlu olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere kazandırdığı bu demokrasi sayesinde belirli periyotlar halinde yapılan seçimlerle herkes istediği pozisyonlara aday olabiliyor. Böylece insanlığa hizmet edebiliyor. Bu sayede de kendi hayatlarında mutlu ve memnun olabiliyorlar. Böyle bir demokratik sistemde olduğumuz için kendimizi mutlu addetmemiz, sistemi her geçen yıl daha da işler hale getirmemiz gerekir. Bu anlamda sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Revi ise çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini ifade ederek, “Görev sürem doldu. Bu süreçten sonra bir seçim yaptık. Ve arkadaşlarım bana tekrar başkanlığı layık gördü. Özellikle İhtisas Komisyonlarının seçimlerinde meslek gruplarına önem verdik. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden aynı şevk ve heyecanla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel