Haydar Revi delegelere seslendi

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Haydar Revi, AK Parti il kongresinde oy kullanacak delegelerle yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğ

Haydar Revi delegelere seslendi
AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Haydar Revi, AK Parti il kongresinde oy kullanacak delegelerle yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve il delegeleri katıldı.
 
REVİ: “İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİN SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM”
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Haydar Revi, Tüm partili arkadaşlarıyla ele ele vererek AK Parti'yi Trabzon’da daha da ileri noktaya taşıyacaklarını söyledi. İl başkanlığı görevinin kutsallığının farkında olduğunu dile getiren Revi İl Başkanlığı çok önemli ve mesuliyeti olan bir görevdir. Bu sorumluluğu üstlenip Trabzon’umuza siyasi alanda hizmet etmek istiyorum. Çünkü Trabzon’umuza hizmet etmek sorumluluk ister. Ben de bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim. 2023 -2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Ancak şuan ilk hedefimiz başbakanımızı Trabzon’da çok iyi bir şekilde karşılamak. Sayın Başbakanımıza birlik beraberliğimizi de göstereceğiz. Tüm Trabzon’u Cumartesi günü saat:14.00 da başlayacak kongremiz için Hayri Gür Spor salonuna davet ediyorum “ dedi.
 
GÜNNAR: ÖNDERİMİZ, SAYIN R.TAYYİP ERDOĞAN'IN ÇİZDİĞİ YOLDA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da konuşmasında "Allah eksikliğinizi vermesin. Bu partiye emek, gönül vermiş, bütün simalarla beraber, gece gündüz demeden çalıştığımız arkadaşlarla kucaklaşmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Partimiz kurulduğu günden itibaren milletin gönlünde taht kurmuş ve o anlayışın devamını cumhuriyet tarihinin en yüksek oylarıyla tarihe taşımış ve 2071'lere ümitle taşımak için birçok başarıya imza attık. Hepinizin çok ciddi emekleri var. Bu birlikteliğiniz sizlerin samimiyeti ve hiç bir beklentisi olmadan sonuçlandı. Bundan sonra da aynı samimiyet çizgisinden ayrılmadan, önderimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda yoluna inançla devam edecektir” dedi.
 
“PARAREL YAPI EMELİNE ULAŞAMAYACAK”
 
Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurulduğumuz günden bugüne kadar birçok acı tecrübeler geçirmiş ve üzerimizde oynanan tüm oyunları birlik beraberlik anlayışından vazgeçmeden her zaman bertaraf ettik. Recep Tayyip Erdoğan'a sizi muhtar dahi yapmayız denilen anlayışı milletimiz elinin tersiyle itmiş ve muhalefet dahil tüm güçler Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığına boyun eğmiştir. Her geçen gün güçlenen partimiz ve dava anlayışımız; Türkiye'de ki vesayetin sahipleri tarafından iç ve dış mihrapların oyunlarıyla kapatma sürecini yaşamıştır. Bu süreçte birçoğumuz, daha da güçlü geleceğiz anlayışıyla kenetlenmiş, partimizin içinden çıkan bir takım zihni bozuk insanlara da gereken dersi vermiştir. Her geçen gün güçlenen partimizi ve milletimizi zayıflatmak için mücadele edenler, paralel yapılanma anlayışı ile birlikte devleti zaafiyet içerisine düşürerek, geçmiş dönemlerde ki klasik ve post moden darbe anlayışı ve darbeci zihniyetle hareket etmişlerdir. Bu yapı emeline ulaşamayacak. Ancak bu paralel yapı milletimizden gereken cevabı almış bundan sonrada almaya devam edecektir. Biz birlik ve beraberliğimizden taviz vermediğimiz, samimiyetten ayrılmadığımız sürece istedikleri kadar saklansalar da kendilerini gizleme talimatına uysalar da biz milletin bağrından çıkmış bir parti olarak ve bu müessenin temsilcileri ve emanetçileri olarak bunların hiç birisine fırsat vermeyeceğiz.
 
“PARTİMİZ YÜZDE 80'LERE KOŞAR ADIM GİDECEKTİR”
 
Sizlerin tüm yorgunluklara rağmen partiye sahip çıkmanız, dikkatimizden kaçmamıştır. En büyük destek ve güç, milletimizindir. Millet kurmuş olduğu partiyi, sizlere bizlere emanet etmiştir. Partimiz yüzde 80'lere koşar adım gidecektir. İl Başkanlığı görevinde 5. yılımı dolduruyorum. Bugüne kadar yönetimimde görev yapan arkadaşlarımızla ve siz değerli ilçe yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımızla partimizin kurumsallaşması açısından, çıtayı yükseltebilmek için hep gayret ettik. Tek hedefimiz, yüzümüz ak sırtımızda kamburumuz olmadan, diklenmeden dik durarak vazifemizi tamamlamak olmuştur. Bizden önce görev yapan tüm il başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. Süreçte 10 arkadaşımız Ankara'ya çağrıldı. İl Genel Meclisi'nin başkanı olarak önemli hizmetlere imza atan Haydar Revi, kardeşim istişareler sonucu il başkan adayı olmuştur. Haydar Revi'nin hepimize ve milletimize layık il başkanlığı yapacağına eminim. Bu görevi başarıyla yerine getirecektir.”
 
GÜMRÜKÇÜOĞLU: “TRABZON'DAN DÜNYAYA NASIL MESAJ VERİLECEK GÖSTERECEĞİZ”
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuşmasında Sayın Haydar Revi il genel meclisi başkanlığı döneminde, Trabzon il belediye başkanlığımızı yürüttüğümüz sırada da nasıl bir koordinasyon birliktelik beraberlikle çalıştığımıza şahit olduğumuz Sayın Haydar Revi’nin ve görev alacak bütün arkadaşlarımızın da Allah gücünü kuvvetini arttırsın Allah yollarını açık eğlesin ve başarılarının artarak devam etmesini nasip etsin. Kongremizde Trabzon'dan dünyaya nasıl mesaj verilecek göstereceğiz. Türkiye'nin geleceğine imza atacaktır bu kongre” dedi.
 
GENÇ: “ İL BAŞKANIMIZ GÜNNAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ise "Partimize yakışır bir kongreyle durmak yok hizmete devam diyeceğiz. Bu yolculuğumuz hep beraber devam edeceğiz. Allah, Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadrosuyla sizlere hizmet etmeyi bize nasip etti. Kuruluşundan beri bugüne kadar hizmet eden tüm il başkanlarımız ve görevi bırakmak üzere olan çok kıymetli il başkanımız Adnan Günnar'a da teşekkür ediyorum. Haydar Bey'e de şimdiden başarılar diliyorum. İl Başkanımız Adnan Günnar'dan aldığı bayrağı layık olduğu yerlere taşıyacaktır. Mütevazi ve çalışkan bir arkadaşımızdır. Kendisine her zaman destek olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel