Hayata 12 gün direndi

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde baraj inşaatında çalışan ve teleferikten düşerek ağır yaralanan işçi 12 gündür Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Akköy 1 Barajı'nda çalışan Mehmet Mekin Tuğrul (37) isimli işçi, tü

Hayata 12 gün direndi

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde baraj inşaatında çalışan ve teleferikten düşerek ağır yaralanan işçi 12 gündür Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Akköy 1 Barajı'nda çalışan Mehmet Mekin Tuğrul (37) isimli işçi, tünel bacasından teleferikle inerken ayağının boşluğa gelmesi sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten yere düştü. Ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne ardından da Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Mekin Tuğrul buradan da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuğrul, burada 12 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Tuğrul'un yakınlarının olayın olduğu yerin çok karanlık olduğu ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığını belirterek çalıştığı firmadan davacı oldukları öğrenildi. Tuğrul'un cesedi yapılan otopsinin ardından memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel