Hayat ile barış kanser ile savaş!

Trabzon Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz kansere savaş noktasında hem şahsi hem de dernek federasyonu olarak verdiği mücadele ile takdir topluyor.TDF SAĞLIK KOMİSYONU KURULDU2002 yılında TDF Genel Başkan vekili Hüseyin Ayaz’ın Başkanlı

Hayat ile barış kanser ile savaş!

Trabzon Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayaz kansere savaş noktasında hem şahsi hem de dernek federasyonu olarak verdiği mücadele ile takdir topluyor.

TDF SAĞLIK KOMİSYONU KURULDU

2002 yılında TDF Genel Başkan vekili Hüseyin Ayaz’ın Başkanlığında kurulan TDF Sağlık komisyonu çalışmalarına 2003 yılında “Çernobil Felaketinden sonra gerekli önlemleri almayan zamanın yetkilileri hakkında İstanbul Adliyesinde suç duyurusunda bulunarak dava açılması ile başladı”  TDF Kanser noktasında hasta ve hasta yakınlarına destek olmaya devam ediyor

AVNİ AKER’DE SAĞLIK EYLEMİ

“Hayat ile Barış Kanser ile Savaş “ sloganı ile yola çıkan TDF’nin bu anlamlı mücadelesine bir destekte Trabzonspor cephesinden geldi. 7 Nisan 2014 pazartesi akşam Avni Aker Stadyumunda oynanan Trabzonspor-Gençlerbirliği müsabakasında Trabzonsporlu futbolcular sahaya ellerinde Trabzon Dernekleri Federasyonu Sağlık komisyonu tarafından hazırlanan “Hayat İle Barış Kanser İle Savaş” yazılı Pankartla çıkmışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel