Havada panik! İstanbul-Trabzon seferi..

THY'nin cumartesi günü İstanbul-Trabzon seferini yapan uçakta büyük panik ve korku yaşandı.Pilotun anonsu ile yolcular önce salavat getirdi, uçak tek motorla başarıyla inince sevinç dolu anlar yaşandıçKuzey Ekspres gazetesinin haberine göre olay şöyle mey

Havada panik! İstanbul-Trabzon seferi..

THY'nin cumartesi günü İstanbul-Trabzon seferini yapan uçakta büyük panik ve korku yaşandı.Pilotun anonsu ile yolcular önce salavat getirdi, uçak tek motorla başarıyla inince sevinç dolu anlar yaşandıç

Kuzey Ekspres gazetesinin haberine göre olay şöyle meydana geldi;

YARIM SAAT SONRA!

İstanbul- Trabzon seferini yapacak olan uçak 15.30 da havalandı. Aradan 30 dakika geçtikten sonra pilotun, "Teknik bir arazıdan dolayı İstanbul'a geri dönüyoruz" anonsu üzerine hostesler telaşla bebeklere can yeleklerini giydirdi, uçakta tedbirler alınmaya başlandı. Aradan 2 dakika geçtikten sonra pilotun, uçağın sağ motoronun çalışmadığı anonsu tam bir panik yarattı.

TEK MOTORLA İNDİLER

Pilotun "Sayın yolvularımız, her an şiddetli çarpma tehlikesine karşı tedbirinizi alınız" uyarısı üzerine uçaktaki yolcular ölüm korkusu yaşamaya, salavat getirip dua etmeye başladı. Uçakta herkes şok halindeydi. Ağlayanlar, çocuğuna sarılanlar, korkunç bir 25 dakika geçirdi. Pilot sağ motoru çalışmayan uçağı indirdiğinde bu kez yolcular sevinçten ağlıyordu.

PİLOTLARA TEŞEKKÜR

THY uçağının atlattığı büyük tehlikenin ardından yolcular uçaktan çıkarken hostesler yerine pilotlar kendilerini uğurlayıp "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Yolcularda mutlulukla pilotlara sarıldı. Uçakta milli atletizm antrenörü Zeynep Batar da yer alıyordu. Batar, "İnsan canı kurtarmak şahane bir duygu olsa gerek Pilotlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel